Hej alla trogna läsare!

Jaja jag vet det har varit sjukt dåligt med inlägg på länge nu...

En liten summering av dagar som gått, börjar med torsdagen förra veckan.
Torsdag var man ledig, så jag var hemma och meka med Volvon som stod i garaget, den blev klar efter en heldags arbete i garaget och nu rullar den som aldrig förr :D:D 

Lördagen förstörde man tydligen en Saab...Det fick komma en Volvo för att få igång saaben ;)
Senare var det en låååååång lördag/söndag i bilen som väntade.

Men slut med prat om det som hände igår, drar ett sträck över den veckan.


Fastens stuga på torsdagen och Baden på fredagen kommer blir LEGEN....wait for it.....DARY!


Några av dem givna grejerna till stugan.

/Ankan

Vardag, jojo...

Underbart med fredag. Den långa veckan är snart slut, och helgen väntar med trevligheter.
Det snurrar i min skalle. Engelska, religion, naturkunskap, matte... Man skulle gått bygg, för där man kan man nog leva lite under veckorna. Upp & ner, vad är det? Får nog plocka fram vattenpasset...
Iväg nu och bygga monter. Imorn är stora UF-mässan i Arenan Vänersborg. Givetvis är vi där med vårat företag Double Wipe UF, och säljer våra fina disktrasor. Värt ett besök, helt klart.
När montern är färdig ikväll, blir det vidare till Edsborg för match mot TFK. Ryktet viskar om en hästebacklinje, med Ankan & Henke... Inte dåligt! Radarparet är tillbaka, det var ett par år sedan! I vecka gjorde även en annan gud comeback på planen, Philip "Pang Pang" Adamsson. Kan bli ett riktigt bra år detta!
Baden nästa vecka? Jodu..

Fasten

Grattis Henke!


" Ren lycka "



Jaha, då var det så dags. Henrik "Malle Munken Henke Träben" Olofsson har tagit körkort. Ett halvår efter 18 års-dagen, ungefär som jag då. Hoppas han satte 52 på teorin också, då kan vi bilda klubb. Grattis gubben!


Lutar åt roadtrip i sommar...


Fasten


Hoppas du står ute Ankan...

Kan bara hålla med, det var en lugn helg. Lördagen spenderades med match i Mariestad (blåser det alltid där eller?!) och Söndagen med United - Liverpool. Får säga att United vann rättvist, även om straffen var feldömd så var dom snäppet tyngre än det röda gänget från merseyside. Sorry Älgen, jag tror pokalen hamnar i Manchester...



Hade filosofi idag, det är ju ett gött ämne. Idag handlade lektionen om orden fakta & logik, mycket spännande. Logik är då något stämmer överens med begreppen, fakta bygger på erfarenheter. Bra kunskap det, anteckna det Ankan. Känns bra att ha lärt dig nåt.
Kan vara den luddigaste kursen nånsin. Då kan det ju vara bra att man läser läxorna, men vad jag vet så var det ingen i min samhällsklass som hade gjort det idag... Chansade som en gud kan jag lova på läxprovet. Så nu vet du Petrov, om du nu läser detta, att det är mycket sannolikt att jag inte har så mycket kunskap i ditt ämne. Däremot händer det att jag gör det som en gud, mycket möjligt att det är det som syns i resultaten..


Träning snart. Sugen faktiskt, även om det inte är så bra väder. Hoppas på lite gött 2-målsspel, 50/50 dueller och motlägg. Alessandro "Henke" Nesta, se upp // Roy Keane.

Snabb? Jodu, upp till bevis Ankan...

Fasten

Broöppning...

Seeeeeeeg helg...
Inte mycket man fick gjort. Nästan hela lördagen satt man framför datan och häcka. Så sent som kl 20.30 kom jag hemifrån för att först hämta "snabba" Fast ;) och sen köra Jennie o Karin till stan.
Ställt bilen och är på väg upp till mike så känner jag godis suget, ett halvt  kilo godis från hemma kväll va inte fel.
Donken var ju givet kl 12. Volvoraggare där... skräll.
Fetaste listan/cd till bilen
Misslyckad bränning (tackvare mike) 5 och en halv låt av 18 st är inte frakt, hoppas brudarna i bilen bredvid (broöppning) tyckte dem få låtarna som var med var bra.

XXX, Ankan

Att göra Lipz som en Gud!

Happy Hour kommer vi köra som gudar idag :D  Snart dax att dra sig, måste skapa lite drag på Lipz ;) nån måste ju göra det, och varför inte låta 2 gudar göra det ;)
Det kommer ske en live uppdatering på http://www.facebook.com/Larsson.Eliten , där kan vi följa oss våran resa genom Lipz ;D
// ANKAN & FASTEN

Det är okej

Att kolla på film, det är ett stort intresse hos många. Ankan & Fasten är inget undantag, vi gillar't. Men att smaken är delad, det kan man lugnt säga. Finns så många olika typer av film: Thriller, tecknat, skräck, komedier, drama, animerat... Och så förstås min favorit, romantiska komedier. Vet inte varför, men så har det blivit. Fått höra ett & annat för det, men jag är stolt. Jag gör ju det som en gud, man kan inte vara annat än stolt. Eller hur...?
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=381619720824&ref=ts




Det har gått rykten om att jag & ankan ska grogga som gudar imorn. Det bekräftades idag, i samband med de officiella pressmedelandet som släpptes i början på dagen. Fåglarna viskar om en bra utgång, det gör tillochmed piruetter och små dansmoves där uppe i träden..

Fasten

SomEnGud-Villan

Kan ju bara hålla med, det är en gudomlig idé! Ekonom ass, det sägs att man ska kunna lite sånt... Tog mig friheten att slänga ihop en liten budget. Är den okej?


Lille gött väder ute idag. Promenaden till & från gymmet var sjukt go, gled som en gud i solskenet. Man får ta vara på dom fina dagarna. Låta bilen stå lite, & röra på benen. Typ ta cykeln till träningen, eller vad säger du Henke? Cykelvägen Skoftebyn-Edsborg, den är fin den...

Fasten


Fetaste Idén!!

Jag och mike drömde iväg lite på msn, sjukaste idén!! 
Istället för att köpa en lägenhet när man blivit vuxen nog och pengarna rullar in  som dem ska, så skulle man köpt fetaste Villan tillsammans. Rätt smart ändå, billig månadskostnad på flera stycken.
Mycket mer pengar till annat, som t.ex fetaste biorummet, fetaste festerna, fetaste inredningen, fetaste ALLT!
Tänk vi behöver inga företag till hjälp, Mike snickare, Fast ekonom, Eric svetsare/smart ;) och sist men inte minst Elektrikern ;)
Och ja Fast och Eric, jag tar förgivet att ni är på ;)  Tjej och familj kan vi skaffa senare i livet ;D
Allt handlar ju ändå att göra det SOM EN GUD!
/Nöjdaste Ankan


Det borde lösa sig!

Hopp då ska man försöka jobba på all skit man har i skolan. Vet inte riktigt vart jag ska börja bara...
5 veckor kvar i skolan och sen ut på praktik i 4 veckor och sen ett sluttest i en vecka uppe i Åsbro.

Nu till lite roligare nyheter!
Drive-in på donken baklänges gör man inte varje lörda kväll med Jennie, Ebba och Jennifer.
Jennie har slingat mitt hår som en GUD
Ankan

Inte så gudomligt

Trevlig vecka. Mycket plugg, träningar och lite sömn. Denna veckan gjordes inte som en gud.


Blivit en hel del fyllekörning. I torsdag var lipz, och debut för Karolina Freja Ebba Håkansson Bångstad. Gick helt okej faktiskt, precis som en debut ska vara. Tänk er bambi på is ungefär...
Sen igår, lördag, var det studentsittning på Villan. Nyktert även då, kan inte säga att jag gör nyktra utgångar som en gud. Men det var trevligt, mkt gött folk.



"Gör om, gör rätt". Klassisk citat. Men nästa vecka ska göras som en gud. Helt klart. Det är ju så, även gudar kan ha, om än mycket små, svackor i vardagen...


Ryktet säger lipz på torsdag.

Fasten

Längtar lite lätt




Jag tycker om vintern, mysig årstid. Jag tycker om snö, älskar att åka skidor. Men... Känner att jag fått min dos av kylan för denna gång. Längtar lite lätt efter den värmande solen, att kunna ha shorts & t-shirt och att bara njuta av sommaren.
Letar du efter mig i sommar, så kan du börja i trakterna runt Smögen. Du kommer finna mig vid min stuga, sittandes i en go stol. Jag kommer mycket troligt ha en kall i handen. Inte helt otippat om Bryan Adams hörs ur högtalarna. Om du kollar runt mig kommer det sitta ett gött sällskap, ett gäng gudar. Och vi kommer ha sköjj, hästesköjj. Vi kommer göra det som en gud, helt enkelt.

Syns där.

Fasten

Vi kryssade som gudar


Sjukt... Helt sjuk kryssning... Efter den trevliga bussfärden upp med dreamteam, så kom chocken: Vi kunde inte gå på båten direkt. Stog tydligen i nåt schema, men vem läser sånt... Efter många om & men, så gick vi ombord på M/S Silja Galaxy. In med grejerna i hytten, och sedan bar det av till buffén. Maten gick väl okej, tur att man hade obegränsat med öl/vin/cider. Några goa, kalla senare var det dax för tax-free. Öl & sprit blev det, sedan tillbaka till hytten för att inta som en gud. Och det gjorde vi...
Runt 1 var det läge att bege sig mot golven, och dit vi gick hette Starlight. Ni skulle varit där, det kan jag säga. Packat med folk, bra bar och go musik. "I'm to sexy for this club"...
Sedan var det in i dimman. Bilderna från kameran avslöjar en hel del gött, bl.a. en film när jag själv går i en tom korridor & pratar med mig själv, kl. 6 på morgonen.


Kl. 10 var det upp igen. Min första syn för dagen är Philip, som står och bankar på sin hyttdörr. Han tittar på mig lite bedrövat och utbrister: "Fasten, det är sååå stängt". Försöken att ta sig in gavs upp, och istället styrdes siktet mot närmaste öppna bar. Tror den hette Joe's, och lagom till när vi kom dit skulle trubaduren ta plats på scen. Med en given öl i handen fick Philip en metallica låt tillägnad honom, ett riktigt fint ögonblick på resan. Gick iväg & hämtade Michael, för att dra igång det igen. Öppnade lite lätt med en cider, kände för en mjuk start.
Tillbaka till hytten, för att hyfsa till det. Det som blev över från gårdagen gick ner fint, och tax-freen var ju fortfarande öppen så...
Tillbaka till Starlight igen, minst lika bra drag som dagen innan. 
Studentkryssningen var bra. Man skulle faktiskt kunna säga att den var legendarisk. Men inte konstigt, vi kryssa ju som gudar.

Fasten

StudentKryssningen (Y)

Alla säger att Studentkryssningen var "bra". Jag tycker inte det... jag tycker att den var helt SJUKT GRYM!!
Det går inte riktigt att förklara hur kul det var med ord, så jag låter bilderna visa det istället :D
Mina kort: http://www.facebook.com/album.php?aid=160641&id=619851821
Jennies kort: http://www.facebook.com/album.php?aid=162133&id=619180078
Fastens kort: ......................hmm, jag vet inte rkt, han är vell "fast" i pluggandet.
/Ankan

Kryssa som gudar

" Bartömning Baden 09, den helgen minns man "


Mailet som alla väntade på, kom igår kväll. Studenkryssningen blir av. Vädergudarna ångrade sig i sista stund, och ville inte beröva studenterna på sin magiska kryssning.



Dags att packa & göra klart för avfärd.

Dags att kryssa som gudar.

Fasten


Updaterat Ice-läge

För er som missat. 5 båtar satt fast utanför Stockholm idag, ryktet skvallrar om 4 meter hög drivis. Och ytterliggare 10 meter is under vattnet. Snacka om att behöva bryta is som en gud.
Ska bli spännande hur det blir. Fortsättning följer...


Fasten

En liten växt till en söt skål

/Ankan

Ice

Det fina vädret håller i sig, underbart. Hade varit fint om all is kunde smälta, för det är inte kul att cykla till skolan på en väg som är alldeles bucklig & full av isfläckar. Tar ju en evighet att ta sig fram, om man kommer fram..
Nedräkningen till kryssningen fortsätter, ungefär 48 timmar kvar tills vi stiger på M/S Silja Galaxy. Helt övertygad om att det kommer hända oförglömliga saker på den båten, mycket troligt en upplevelse för livet. Ska försöka dokumentera så mkt som möjligt, kameran är laddad & klar. Inställningen hos alla närvarande kommer vara på topp, och vi satsar mot en legendarisk båttur.
Mycket säkra källor har avslöjat att det i Sundsvalls hamn (30 mil norr om Stockholm) för ett par veckor sen var 10 meter hög is. Isbrytarna tvingades avbryta sitt arbete, för farligt. Kan ju bara hoppas att det smält lite, nu när vi ska ut & kryssa lite lätt.

Fasten

Dem söta små fiskarna

Måndagen börja rätt normalt, sov till 2 typ. (Ebba sov till 3 och missa en viktig grej)
Men senare den dan ringde Jennie och Ebba, och sa att dem kommer och plockar upp mig hos min pappa. Jag sa självklart okej. Tutandes kom dom och plocka upp mig. Sen typ ett varv runt skoftebyn så kom vi upp till min mammas hus. Jag var tvungen att sitta uppe nervöst och vänta på vad dem skulle göra nere i mitt rum.
Tillslut fick jag gå ner, när jag kommer in i rummet så får jag se en jätte fin glasskål med 2 st jätte söta fiskar i.

Tack så jätte mycket mina gulliga tjejer

Jennie Ebba
Jennie till vänster och Ebba till höger.
Jennie ebba


/Ankan

Som En Gud Presenterar

The Crew



" Fasten , Mikey , Ankan , Erra "


Studentkryssningen nära, vi är redo.

Fint väder

Börjar faktiskt få riktiga vårkänslor med detta soliga väder, trots att det fortfarande finns mycket snö. Sjukt sugen på att träna på edsborg ikväll, med den förbannade hostan tillåter inte. Inte coolt, den halsen har varit kass i flera veckor. Klarar mig inte riktigt utan träning, bland det goaste som finns. Nästan så att man klättrar på väggarna här hemma...
Innan träningen i måndags var det snabba ryck som gällde, jag var lite sen (som vanligt). Skulle hämta upp Ankan, gjorde detta men blev av någon anledning kvar där ett tag (skräll). Då tittade Älgen förbi, och jag kom på hur bråttom vi hade. Jag hade dessutom lovat att hämta henke...

Jag: Fan! Lovade att hämta Henke, och det var för 10 minuter sen... Han kommer skjuta mig!
(Henrik Olofsson, enkla erfarenheter av att skjuta ärtrör)

Älgen: Haha! Du kan vara lugn Fasten... Skjuter Henke dig, då skjuter jag honom.
(Pontus "Älgen" Sandersson, rutinerad förstaklassig jägare utrustad med älgstudsare)

Jag kände mig lite lugnare.

Fasten

Att gå på Nisse

Min första dag börja med att gå upp klockan 07.30, sen tog jag Bilen till skolan, ställde den på en parkering som inte var 200-400 meter bort, utan så nära att jag ställde nummer plåten mot skolan.
Första lektionen var svenska redovisning som gick okej. Resten av dagen vara bara sitta ner snällt och lyssna.
Sen bar det av till donken efter skolan med Anna och Eric.
Skulle vilja säga att min dag var som en ledig samhälle dag ;)
Ankan

Att gå på måg

Underbart att gå upp 12 imorse, när man dessutom vet att hela nisse är tillbaka i skolan idag. Det är fint att gå på måg, kan verkligen inte förnekas. Ska bli kul & se vad Ankan har att säga om sin första dag i skolan...


Själv har man gjort ett gött gympass, men kan inte säga att jag gjorde det som en gud direkt. Däremot duschen, den gjordes verkligen som en gud! Sjukt goa duschar på O2, halvtimmes obligatorisk dusch, jodu det kan jag lova.
Ska försöka plugga lite lätt ett par timmar, man går ju trots allt samhäll. Sen blir den en go film, för att runda av det sista sportlovet. Lite konstigt när man tänker på det, att alla lov är de sista man har. Bara påsklovet kvar, innan man ska ut i riktiga världen.

Avslutar med ett klokt citat, signerat John Steinbeck.

" Förmågan att idag tänka annorlunda än igår, skiljer den vise från den envise "


Fasten

RSS 2.0