Värme Värme!

Hittade lite goa bilder från förr på http://vatt69.com/ .
Min bror lucas från vänster, Jag, Alex, Hampe och sist min bror ralle. (2002)
På skeppsholmen utanför Lysekil, Lysekils kyrkan i bakgrunden. (2002)



Regn och ingen sol på nästan hela dagen igår, men ändå 17 grader kl 23.00, rätt skumt. :/  Gött att den efterlängtade värmen börjar komma med storm nu :D:D det gillas starkt! ett gött havsbad var alldeles för längesen..
/Ankan


Långhelg!

Får väll säga grattis till den inte så lilla Michael, som fyller 19 vårar idag. Vi har tänkt att överraska Mike med att samla cirka 40 stycken nära och kära, och sedan gömma oss under hans "lilla" säng och när han kommer in i lägenhet ska vi hoppa upp och mula han med baconost i ansiktet. Men när Michael tror allt är över så binder vi fast han i en snygg tjej som är lesbisk och hatar alla med killar och som tränar wrestling och lämnar honom å går till krogen. 
Vad förvånad han kommer bli :D

Gött!! "torsdag" imorgon.
PS. Ni får slå Fasten 3 slag per dag om han inte har gjort ett blogginlägg! (3 slag per person)
/ANKAN

Awesome!

Gör om en uppsats som en halv gud och smider hemliga planer inför nästa vecka som en gud :D:D.

/Ankan

19 dagar framåt = 13 år i skolan..

Trevligt med lite nyfiket folk i bloggen :), 38 st nyfikna igår.


Fast och jag ska försöka blogga lite oftare, eller rätt sagt mycket oftare med tanke på hur lite vi bloggar just nu.

Rosa kallingar varje dag var la lite att ta i kanske Fast, lite för internt... Men tanken är att en viss person ska säga att att kallingarna är ful mm och då ska jag säga; din fru tyckte i alla fall om dem. Lite payback ;)


Känns nästan som det var igår man gick på skoftebyskolan. Jag minns när man gick i ettan och spelade fotboll på rasterna, hela grusplanen var full med folk. Ju mer man växte och tiden gick desto mer bollkontakt fick man.
Det är ju svårt att glömma alla KING matcher vi spelade. Man var aldrig sysslolös på den skolgården, de är annat vad man gör nu på rasterna, spelar kort eller hänger vid skåpen eller ett bord.
Tiden har gått så sjukt snabbt, nästan för snabbt.
Det dröjer väll inte länge till innan man skaffat fru, hus, barn, volvo/saab, husvagn och barnbarn.

Man kan inte göra mer än att försöka göra som Fast och jag, leva livet som en gud

XOXO Ankan

19 dagar kvar...

Back in business. Ankan drog hästeinlägg, och vi är tillbaka i gamet. Han gjorde det som en gud, givetvis.


Nu börjar det närma sig Studenten. Dagen vi väntat på ända sen vi gick in i dörrarna på grundskolan. Då gick man in i en helt ny värld, och undrade om man verkligen skulle klara av det. Det gick galant kan jag meddela, och Skoftebyskolans lokaler känns idag som ett gammalt hem som man har många goa minnen ifrån.
   Fort har det gått, dessa 12 år. Nästan för fort, även om man kanske inte vill erkänna det. Man har svurit många gånger åt den förbannade skolan, men jag tror allt att man nån dag kommer sakna den. Kanske inte för plugget (svårt att tro det), men för allt runt omkring. Det sociala liv vi har på gymnasiet kommer bli svårt att kunna uppnå igen, för här är alla samlade på ett ställe. Det tror jag man kommer sakna mest, därför tycker jag att vi ska ta vara på dom sista 19 dagarna. Göra det som en gud, helt enkelt.
Ps.
Ankan ska börja använda rosa kalsonger.
Varför kan man undra...
Fortsättning följer.

Fasten


Busted!!!

Hahaha, tänkte kolla hur lite/mycke folk som vill se oss nakna...
//Ankan

RSS 2.0